late-news

slot maskin med en gratis bonus

New Jerseys guvernör Chris Christie har inlagt sitt veto mot ett lagförslag som skulle ha legaliseras sportvadslagning i staten.
Den lagstiftning som skulle ha kringgå lag och accepteras bookmaking verksamhet på statens kasinon och banor. Dock Christie som kallas federal lag "helig" och sade att bryta det skulle vara "emot våra demokratiska traditioner och oförenlig med konstitutionella värden jag har svurit att försvara och skydda". Veto visas på odds med statligt breda sentimentet.

Lagförslaget gick både hus av staten lagstiftaren med minst 90% av rösterna, medan New Jersey medborgare som tidigare hade stött 2011 en folkomröstning för att legalisera sport betting. Detta har lett till förslag att Christie ' s presidentens ambitioner fick honom att blockera räkningen slot maskin med en gratis bonus. Statliga nyhetssajt NJ.com spekulerade i att sport betting skulle vara "en förlorare i det Republikanska partiet är väldigt konservativ politik bas". Tillbaka i juni, spelande lag expert Nelson Rose berättade Gambling Insider: "Det finns inget sätt en ambitiös politiker som Christie kommer att vilja vara känd som den guvernör som får alla i staten ska vara en bookie." State senator Raymond Lesniak, som infördes räkningen, sade Christie hade "fastnat en dolk i hjärtat av Atlantic City och våra sjuka häst racing industrin" texas holdem small ball strategy.
"Han ger upp," Lesniak sade texas holdem sit and go. "Och det är tråkigt, eftersom han ger en stor möjlighet för New Jersey att ha nytta av vadslagning på sport som Las Vegas har, och som för närvarande njöt av den organiserade brottsligheten." Lesniak säger att nästa steg är att försöka åsidosätta veto, eller helt enkelt väntar på en ny guvernör. texas holdem small blind dealer.