article

texas holdem sit and go

Kate Chambers, Vd för Clarion Gaming, anser Juegos Miami (31 Maj – 2 juni, Biltmore i Miami) är att uppfylla en av dess grundläggande mål för att skapa en samlingspunkt för diskussioner kring det vettiga och hållbara förordning av spel i LatAm regionen. I ett tal inför den andra upplagan av måttbeställda, C-Nivå, inbjudan enda händelse, bekräftade hon: "vid Sidan av de ledande beslutsfattare från företag, industrin tyckte ledare och gaming innovatörer som kommer att vara med oss, jag är glad över att Juegos Miami lockar också centrala tillsynsmyndigheter och branschorganisationer som kommer att arbeta tillsammans för att utveckla en hållbar och socialt ansvarsfullt spelande ekonomier i regionen.

"Juegos Miami är den enda händelse som den SEAE sekreterare från den Brasilianska finansdepartementet kommer att tala vid, vilket avspeglar sig positivt om resning av händelsen och hur Juegos Miami uppfattas av icke-kommersiella beslutsfattare. Vi hoppas på finansdepartementet kommer att använda den möjlighet som ges genom Juegos Miami för att rapportera om aktuell status för juridiska gaming och den planerade strukturen för sportsbetting i landet texas holdem sit and go. Jag tror att denna nivå av engagemang understryker händelse status som ett måste delta för organisationer som strävar efter första försprång i vad som är en av spelvärldens mest spännande och dynamiska regioner." Handel med organ i regionen, många av dem är officiella anhängare av Juegos Miami, erkänna den viktiga roll som spelas av professionella och välskött evenemang som levererar en kombination av regionala insikt och globalt engagemang. Miguel Ángel Ochoa Sánchez, Presidente av AIEJA, förklarade: "Ett av de största hindren mot utveckling av gaming industrin i Mexiko är avsaknaden av en rättslig stabilitet för potentiella investerare texas holdem small blind dealer. Tyvärr, Senaten i vårt land har inte ansåg att detta bland sina prioriteringar fram till nu texas holdem small blind big blind. Möjlighet att inskärpa vikten av detta ämne från den plattform som är Juegos Miami endast tjänar till att stärka våra insatser i denna mening" förlorade alla mina pengar på spel online.
Med en kraftfull, strategiska, taktiska och praktiska innehåll programmet tillsammans med utbildning i världsklass med tillstånd av Fullständigt Gaming Academy, den andra upplagan av Juegos Miami kommer att vara värd för en uppsjö av spel innovatörer bestående av: Abbiati/Patir; Ainsworth; Aristocrat; Aruze Gaming/PD-Gaming; AstroPay; BetConstruct; Betradar; Bit8; BMM Testlabs; Cammegh; DLV; DRGT; Ed Roberts; eMoore; Everi Spel; Geni Sport; GLI; Merkur; Novomatic; Nsoft, Online IPS; PG Programvara; Play ' n Go; Push-Teknik; Quixant; Vetenskapliga Spel; Vivo-Spel, och Vinna System förlorade alla mina pengar på online slots. För mer information om hur man deltar i denna inbjudan endast evenemang, besök: www.juegosmiami.com monterplats – Nordamerika, LatAm & Asien: Kontakta Ed Gallo – [email protected] +1 678 783 5716 monterplats – Europa, LatAm och Mellanöstern: Kontakta Stuart Dacre – [email protected] +44 20 7384 8114 Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre förlorade alla mina pengar på slots.