article

black diamond slots gratis mynt

Brittiska online-instant win spel innovatör Instant Win Spel (interinstitutionella arbetsgruppen) Limited har tecknat ett avtal som kommer att se det leverera sin fulla utbudet av titlar till online gaming aggregator Pariplay Begränsad black diamond slots gratis mynt. London-baserade interinstitutionella arbetsgruppen Begränsade konstaterade att avtalet kommer att se Pariplay Begränsad därefter distribuera sin kompletta samling av omedelbar vinna titlar för Grupp Ett-operatörer som 888 Holdings, som Jumpman Gaming Limited och GVC Innehav via Fusion content aggregator nätverk.

"Populariteten av omedelbar vinna spel fortsätter att gå från klarhet till klarhet med aktörer med intresse av att den vertikala," läsa ett uttalande från Rhydian Fisher, Chief Executive Officer för interinstitutionella arbetsgruppen Begränsad black diamond spelautomater till salu. "Det senaste avtalet öppnar upp möjligheten för fler företag än någonsin tidigare att ta upp vårt spel vente de patin en roulette. Det har varit ett nöje att arbeta tillsammans med en så smidig och flexibel leverantör av teknologi som Pariplay [Begränsad] vente de malette poker. Vi har varit imponerad av den lätthet och snabbhet av integration i dess Fusion remote spel server (RGS)." Interinstitutionella arbetsgruppen Begränsad började erbjuda sina tjänster till kommersiella varumärken och plattformar i slutet av förra året och förklarade att kunder av Pariplay Limited kommer att snart att kunna erbjuda sitt utbud av spel inklusive Kontanter Buster och Slingo titlar "efter en enkel RGS integration" vente leader price par casino.

"Som den största tjänsteleverantören till privata lotterier och stödja våra strategiska mål ledande nyhetsläsare segment, interinstitutionella arbetsgruppen Begränsat innehåll är perfekt passar för vår portfölj," läsa ett uttalande från Adrian Bailey, Chef för Isle of Man-baserade Pariplay Begränsad roulette häll schäslong de presidiet avec frein. "Vi är säkra på att interinstitutionella arbetsgruppen Limited är mycket engagerande spel, som omfattar en rad exklusiva funktioner för oss på Pariplay [Begränsad], kommer att visa sig vara ett ögonblick hit för våra spelare." roulette häll canne en peche.