game-news

roulette de lettre häll petit bac

Leverantör NYX Gaming Group har spelat in en 98% året ökade intäkter till CAD$9,9 m för det första kvartalet 2015.
NYX har i en del beskrivs de ökade intäkter som en följd av förvärvet av poker nätverket Ongame från leverantör Amaya Gaming i November, och intäkter uppgången är 79% "när exklusive Ongame" roulette de lettre häll petit bac. Bruttoresultatet ökade med 105 procent till CAD$8.8 mkr och bruttomarginalen förbättrades med 4% till 88% roulette de manutention avgift lourde.
Net förlusten ökade till CAD$5m från CAD$1,1 m, som NYX hänföras till att vara "i huvudsak av förluster från Ongame och verkligt värde justering till den inbäddade derivat relaterade till Amaya not". Negativ justerad EBITDA av CAD$453,000 rapporterades ner från positiv justerad EBITDA av CAD$355,000 coyote drottning jakt slot machine. NYX VD Matt Davey sa i ett pressmeddelande: "jag är mycket glad att kunna meddela att vår första kvartalet 2015, att vi har kunnat driva vår tillväxt fart från förra året vilket resulterade i en stark start till 2015 coyote valley kasino telefonnummer.
"Med vår bevisade förmåga att identifiera värdeskapande möjligheter, jag är övertygad om att vår erfarenhet av verksamhets-och ekonomisk framgång kommer att fortsätta. Med vår erfarna ledning, engagerade medarbetare och stödjande aktieägare har vi möjlighet att positionera oss själva för framtida tillväxt.".