world-news

hur till vinna roulette i betway

G2E Asien, en international gaming mässa och konferens för den Asiatiska gaming industrin, arrangeras av American Gaming Association (AGA) och Reed. Dessutom visar den ständigt växande intresse från utlandet, 7,288 eller 69% av G2E Asien 2015 besökare kom från utanför Macau, på en 20% ökning från föregående år hur till vinna roulette i betway.

Inflytelserika ledare från hela branschen ledde diskussioner i hela tre dagar av utbildningen, inklusive Macau Studio City President J hur till vinna roulette varje gång. ABOUT G2E ASIEN G2E Asien är den internationella gaming mässa och konferens för den Asiatiska gaming industrin. Reed serverar 43 branscher med handel och konsument händelser.
Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre. Det är uppdraget för AGA att vara den enskilt mest effektiva mästare i branschen, obevekligt att skydda mot skadliga och ofta felinformerade offentlig politik, och att bana väg för tillväxt, innovation och reinvesteringar. "En central aspekt av dessa förändringar var en mycket utökad icke-gaming element för att möta den snabbt växande efterfrågan på tjänster och resorts att integrera det bästa av spel, underhållning och gästfrihet." "Som Asiens ledande evenemang arrangör, vi strävar efter att skapa en bättre G2E Asien med varje efterföljande edition", säger Reed Större Kinas president Hu Wei 2 plus 2 global poker.
G2E Asien 2015 spelat in ett rekordstort deltagande i 10,095 besökare från 79 länder och regioner, tillsammans med 185 utställande företag – på en 21-procentig ökning från och med 2014 2 plus 2 poker forum. För mer information om G2E Asien 2015, besök www.g2easia.com.