rated-news

det innebär att spår på spanska

Sirplay affär ser Lotto Lager slå ett omfattande partnerskap expanderar sin globala räckvidd. Lotto Lager är glada att kunna presentera ett nytt samarbete med whitelabel sports betting solutions operatör Sirplay. Affären kommer att göra det möjligt Sirplay, som har en stark närvaro i latinamerika och Afrika, för att erbjuda sina kunder en portfölj av världens största lotteri jackpottar det innebär att spår på spanska. Bart Esposito, VD på Sirplay, visade hans entusiasm för den här nya affären sa: "Vi inser till fullo att Lotteriet är en $300 miljarder i världen industrin, och vi är nu redo för att låsa upp denna spännande nya vertikala som perfekt kompletterar vår befintliga portfölj vem vill säga poker face. Lotto Lager var det självklara valet, tack vare deras enkla integration och enastående utbud av produkter." Lotto Lager VD, Thomas Biro, läggas till: "Vi är mycket glada över att ingå ett partnerskap med ett bolag som har nå marknader med stor och relativt outnyttjad potential, som latinamerika och Afrika vem vill säga poker face på engelska.
Nästa vecka kommer vi att gå SAGSE i Buenos Aires, på uppdrag av SIGMA, där vi ser fram emot att ytterligare utforska de spännande möjligheter som erbjuds av den sydamerikanska marknaden." Lotto Lager är en B2B-Lotteri Betting leverantör för iGaming industrin, är licensierat av både MYR och UK Gambling Commission det betyder poker på engelska. Företaget har sitt huvudkontor i Malta och erbjuder operatörerna möjlighet att lägga till en katalog av världens största lotteri betting produkter till deras plattformar, med allt högre nivå utbetalningar som skyddas av en jackpot täckning modell. Företaget backas upp av 500.com ett företag som är noterat på New York Stock Exchange (NYSE: WBAI). De kan också skryta med lotteri betting jättar Multilotto i deras kundlista.
Om du är intresserad av att tala om Lotto Lager om deras erbjudande kan du också kontakta dem på [email protected] För tryck relaterade frågor vänligen kontakta Melanie Hart på [email protected] eller via mobil på 00356 99441047 app för att hitta shopping leverans slots. Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre app för att hitta mat leverans slots.