popular-news

kom mandare i tilt le slot machine

Ladbrokes har lagts in timeout – bokstavligen kom mandare i tilt le slot machine.

Belgien har enligt uppgift straffas sport betting företag för att bryta gaming regulations och har beställt den för att inte erbjuda någon spelverksamhet för en dag nästa månad. Ladbrokes har 300 myndigheter och runt 100 bookmakers, och ett antal digitala verksamheten, kopplat till det i Belgien kom mandare i tilt le spelautomat con il cellulare. Virtuell match betting tillåter spelare att placera satsningar på resultatet av fantasy tävlingar och praxis har förbjudits i landet sedan juni förra året efter att ha "tolereras" för ungefär fem år.

I November, det var hit med en $2.9 miljoner i böter för att man inte ingrep efter att två spelare blåste lite mer än hälften av stulna pengar på Ladbrokes Coral-ägda Gala Interaktiva casino webbplats kom mandare i tilt una slot machine. Ladbrokes' dotterbolag i landet, Tiercé Ladbroke SA och Derby SA, kommer inte att kunna ta emot några satsningar för 24 timmar den 3 September på grund av den förseelsen. Media utlopp Brussel Times rapporterar att Ladbrokes blev slagen på handleden efter att erkänna att de hade tagit emot satsningar från spelare i Belgien för resultatet av den virtuella maskinen händelser fram till den 14 Mars kom mandare i tilt le online slot maskin.

En dag straff bleknar i jämförelse med den som ses av Ladbrokes förra året diy emp spelautomat jammer. Landets gaming tillsynsmyndigheten meddelat att Ladbrokes inte angripna av väsentlighet av fakta" och har fortsatt att erbjuda vadslagning verksamhet ", tills det var lagligt förbjudna från att göra så." I ett svar till 5-Stjärniga iGaming Media, Ladbrokes sade att det inte hade varit anmälda officiellt av påföljd.