classic

kom mettere le slot machine

Playtech och William Hill har kommit överens om att spela bra, avslutar en tvist som började i februari när William Hill in ett föreläggande att förhindra Playtech från att haka upp med Ladbrokes. Kommer Hill kände en sådan rörelse skulle kunna äventyra dess William Hill Online joint venture med Playtech. I den nya överenskommelsen kommer att ge William Hill Online en utökad roll i att tillhandahålla tjänster till William Hill ' s retail spel butiker, medan Playtech får lite mer utrymme i licensiering dess programvara till andra spelföretag kom mettere le slot machine.

Man kanske har trott Playtech omedelbart skulle rusa in i Ladbrokes' utsträckta armar, men det är Gala Coral som visas först att njuta av Playtech ' s famn. Daily Mail hävdar de båda företagen talar om att haka upp, men på en programvara leverans affär, inte ett joint venture som William Hill Online.
Medan Gala online bingo gör pengar, sin sport betting sida "riktigt slag under dess tyngd," i ord Mail källa. Gala personal har blivit varnade för att om Playtech samtal är framgångsrika, uppsägningar på IT-avdelningen kommer att vara en självklarhet. Gala meddelade också en intern omorganisation som kommer att dela bolaget i olika divisioner, en åtgärd som skulle skapa över 100 nya arbetstillfällen.

Hur bolaget avser att betala för dessa nyanställda är inte klart diy hårdvara casino öppettider. Tidigare denna månad, Gala meddelade att det var söker £900 mkr i lån för att kunna återbetala lån som förfaller, vilket inte ens är hälften av den över £2b i skuld Gala är för närvarande bär på sina böcker diy-face mask med kortplats för filter mönster. Gala: s beslut att få ut sina tiggarskålen led kreditvärderingsinstitutet Moody ' s för att sänka bolagets kreditbetyg till 'spekulativ, medan Fitch sänkte Gala outlook från "stabila" till " negativa.' Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre diy-face mask täcka näsan till hakan slot för filter.