archive

oddsen för att få grönt i roulette

Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre oddsen för att få grönt i roulette. Omspel ser UCLA som en en-punkt favorit, och Kentucky har sjunkit tre av de fyra senaste möten SU och gått 1-5 ATS i de sex senaste oddsen för att få jackpot på spelautomat.

Bulldoggar har vunnit de två tidigare mötena, och de är också 7-1 ATS i sin senaste åtta som underdogs, vilket leder till en mycket spännande spel trots linje slots där du kan köpa bonus. Odds tillstånd av OddsShark.com Tar Heels är fortfarande bland de favoriter att vinna sm den 3 April, så det är ingen överraskning att se dem som anges som de största krita på FedExForum i Memphis slots där du vinna riktiga pengar. Men de två lagen att irritera topp-seedade Villanova Wildcats och andra-seedade Duke Blue Devils förra helgen är både underdogs mot högre frön i Sweet 16 trots dessa imponerande prestationer slots när du ska ta ut. De har gått 16-4 rakt upp på sina 20 senaste matcher mot lag med en vinnande rekord och 5-1-1 mot spridning i sina senaste sju som favoriter av sju eller fler. Den sjunde-seedade South Carolina Blue (24-10) slog ut Blue Devils 88-81 som 6.5-punkt underdogs i söndags, och de har förlorat de tre senaste mötena med den tredje-seedade Baylor Björnar (27-7).

Undantaget är topp-seedade North Carolina Tar Heels (29-7) ta på den fjärde seedade Butler Bulldoggar (25-8) som sju-punkt favoriter i den Södra Regionen. Den åttonde-seedade Wisconsin Badgers (27-9) störtade försvara nationella mästare Wildcats 65-62 som 5.5-punkt underdogs i lördags, och de är två-punkt hundar den här gången mot den fjärde seedade Florida Gators (26-8).
South Carolina är bara 3-7 ATS i sin senaste 10 mot lag med en vinnande rekord, och Baylor är 9-1 SU i sin senaste 10 mot SEK oddsen för att få 3 av ett slag i blackjack. Tre av de fyra Sweet 16 matcher på fredag förväntas att vara nära från ett betting perspektiv oddsen för att få 20 i blackjack.