experts-news

waitrose jul hemleverans slots

För mer information och bokning, besök compliancebriefing.com/london2017 Info: [email protected] Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre.

Hon har en Kandidatexamen i Juridik och Politik, och en magisterexamen i Klassiker waitrose jul hemleverans slots. CHRISTINA THAKOR-RANKIN ger över 25 års erfarenhet av betting och gambling industrin, har haft ett flertal ledande verksamhet och efterlevnad roller på global gaming varumärken.
Utgångspunkten i pre-dotcom-eran, hon har en karriär som spänner över mark, internet och mobil, som täcker alla aspekter av spelande verksamhet, hålla ledande roller med några av världens mest kända varumärken (inklusive William Hill och Virgin) som ansvarar för att hantera flera företag discipliner, funktioner och grupper i en rad kanaler, produkter och kunder, bland annat regelefterlevnad och penningtvätt waitrose bury st edmunds leverans slots. Hon är en aktiv Compliance Officer och MLRO, icke-Verkställande Direktör och styrelseledamot, och bidrar regelbundet till industrin publikationer och evenemang. Hon är för närvarande Rektor Konsult på 1710 Gaming Ltd som arbetar med nystartade företag, investerare, etablerade operatörer, lagstiftare, polis och industrin grupper i hela världen, ge råd om alla aspekter av spelande och cykel – från marknadsundersökningar och analyser, licensiering och efterlevnad, produkter och marknadsföring, projektledning och business strategi, för att fullt operativa set-up och kundengagemang. Viktiga Ämnen: GDPR Data Protection & EU: s Fjärde Direktiv om åtgärder mot PENNINGTVÄTT Datum & Tid: torsdag 12 oktober – 08:30-17:00 Plats: County Hall, Southbank, London, SE1 7PB Registrera dig Nu: www.compliancebriefing.com/london2017 Rabatt förväg priser fram till den 21 Sep DAVID CLIFTON Director på Clifton Davies Konsulttjänster Begränsad David är en grundare av Clifton Davies Konsulttjänster Begränsad, har tidigare varit en senior partner i London advokatbyrå Joelson Wilson i 30 år waitrose julmat leverans slots. Andrew har en teknik och immateriella bakgrund som vill arbeta som jurist i licensiering av programvara, telekom, underhållning och media sektorer i Europa kan poker webbplats riggas.
Andrew är också medlem av den Internationella Överensstämmelse Föreningen och före detta Chief Compliance Officer, Chefsjurist och MLRO för tio år i en stor Online Gaming Företag kan pressarmen gå i någon slot. DAVID CLIFTON är känd för sin djupa kompetens inom licensiering och spelande lag, föra specialist kunskaper i nästan 35 år i branschen.
CHRISTINA THAKOR-RANKIN Principal Consultant vid 1710 Gaming Ltd Christina har över 25 års erfarenhet av betting och gambling industrin.