popular

vad gambling webbplatser som accepterar paypal

Kalamba Spel har nått en överenskommelse med Tuko Produktioner, som kommer att se Kalamba integrera sin remote gaming server, Bullseye vad gambling webbplatser som accepterar paypal. By integrera Bullseye med Tuko Produktioner, leverantören kommer att kunna stärka sin närvaro på marknaden i Italien vad spelandet betyder på arabiska. Titlar från Kalamba s portfölj är nu certifierade och kan gå live via Tuko s plattform för distribution, Tuko Hub System vad spelande betyder på spanska. Navet system är en teknisk lösning som har utformats för att ge leverantörer tillgång till den italienska marknaden genom en enkel integration craps vad är c och e.
Tuko har upplevt en snabb tillväxt i den italienska marknaden och har redan ett nätverk av flera partners craps vad är meningen. På samma sätt, Kalamba har också sett en tillväxt som fortsätter att utvecklas som en leverantör i hela Europa craps vad är big 6 8.

CCO på Kalamba Spel, Giles Lucas, sade: "Tuko Productions är ett marknadsledande i Italien och den ideala partnern för oss som vi ser med att etablera oss där, och erbjuder operatörerna bra innehåll som vi är kända för."Sales director på Tuko Produktioner, Vincenzo Tancredi, läggas till: "Kalamba utbud av mekanik, funktioner och teknik som är oöverträffad och vi är verkligen glada att kunna lägga till en sådan bra line-up till vårt befintliga erbjudande."Vi ser fram emot ett långt och gott samarbete och vi är glada om vad framtiden har i sitt sköte." tropical stud poker online gratis.