archive

wizard of odds pai gow poker

Efter att ha premiär den nya Jumanji video slot spel, bästa online mjukvaruleverantören NetEnt har meddelat ännu en annan stor vinnare wizard of odds pai gow poker. Den senaste vinna ägde rum på Hall of Gods slot spel, med en spelare från Finland tjäna ett pris på nästan €2,75 m wizard of odds poker kalkylator. Win inträffade efter en omgång av spel via mobil för bara 2 euro, medan den spelare som spelat via Paf.com.

Denna stora seger sker precis efter det att två andra stora jackpotten vinner intjänats, en från NetEnt ' s Arabian Nights på €1,4 m och en från Mega Fortune Drömmar €4.25 m wizard of odds online blackjack. Med tillägg av den senaste vinna, NetEnt spel har tilldelats åtta sju-figur priser redan detta år. Vinnaren av Hall of Gods slot spel vann en extra €350,000 via Mega Miljoner kampanj av NetEnt detta är betydelsen av ordet poker. Den kampanj som belönar spelare med extra pengar när en jackpot som är intjänade när du spelar Hall of Gods spelet Mega Fortune det är betydelsen av poker face. Med kampanjen, spelare kan också tjäna ytterligare en vinst via World Cup. Varje dag kommer en match spelas, möjlighet att vinna 3 800 euro är närvarande.

Chief Product Officer av NetEnt, Henrik Fagerlund, kommenterade via pressmeddelande om den senaste tidens vinna genom att säga: "Vi har ett annat exempel här på hur NetEnt spel kan förändra människors liv, och Mega Miljoner kampanj kommer att ge oss ännu fler chanser att göra just det. "Vi har haft tre sju-figur jackpot vinner den här månaden och jag är övertygad om att vi kommer att se mer innan slutet av året." Med så många jackpots som redan vunnit det här året, det kommer bli intressant att se hur många fler spelare kan tjäna en stor vinst som året fortsätter. det är betydelsen av tatuering poker.