text

poker är en sport i sinnet

Jag bör också nämna att jag är en video game designer av handel." Gör ditt föredrag har en särskild avdelning? "Titeln är inte säkert ännu, men eftersom temat för konferensen är "Väntan" jag har ett förslag :"att Spela är att Förutse:" poker är en sport i sinnet. De frågade min kära vän och före detta Winamax lagkamrat Almira Skripchenko, som inte var tillgänglig, men hon nämnde mig poker är en sport.
Den möjlighet som bara presenterade sig och jag är super glada." Hur kom det sig självt? "TEDx arrangörerna ville ha ett spel expert. Prata lite om dina förberedelser och praktik för att tala "Bra, jag har precis börjat så det är inte mycket att prata om ännu poker är tur eller strategi. Så det handlar inte om poker, men det kommer att vara lite av poker i det naturligtvis.
De skickade mig ett mail, jag svarade med några förslag och de verkade väldigt intresserade. Det är inte lätt att prata framför några av de smartaste studenter i världen vinter camp slot canyon moab. Lee Davy finner tid att prata med de tidigare Winamax sponsrat proffs, Manuel Bevand, om hans kommande framträdande på Ted-Konferensen skede vintern poker classic talking stick. Någon som tittar på Manuel Bevand att spela poker kan snabbt dra slutsatsen att detta är en smart man. "TED talks är begränsat till 18 minuter och jag tänker använda som ersättning fullt ut winter magic slots lösa in kod. Att prata på en Ted-Konferens är en bucket list mål för mig bästa casino i biloxi att vinna.