classic-news

medidas mesa poker 8 jugadores

eller det andra kvartalet 2020, koncernens totala intäkter ", störtade ner med 94 procent, som ett resultat av den förödande effekten av Covid-19 global pandemi," sade förvaltning i kommentaren. Dessa intäkter var SGD41.3 miljoner euro, jämfört med nästan SGD636.8 miljoner euro i det andra kvartalet och med 2019 medidas mesa poker 8 jugadores. eller första halvan av 2020, inkomster ner 64.9 procent på årsbasis, till SGD448.2 miljoner medelhavet spel mecka korsord aning.
Bolaget rapporterade en nettoförlust på SGD116.7 miljoner kronor för perioden, jämfört med en nettovinst på SGD373.9 miljoner euro under de första sex månaderna av 2019. aming verksamheten vid koncernens huvudsakliga intäkter generator, Resorts World Sentosa, avbröts under nästan hela andra kvartalet – från den 7 April till 30: e juni – en Singapores regering för att förebygga spridningen av Covid-19 medieval 2: total war är ett rekryterings-slots.
Hotel verksamheten bara återupptas den 17 juli, utanför den redovisade perioden e-slot för vägg. Torsdag notera från bank-koncernen Nomura sade att även sedan Resorts World Sentosa hade öppnat igen, tecken på återhämtning för företagen var "fortfarande avlägset" mitt i regionala resebegränsningar som är kvar på plats e-slot för dörren home depot. Den övergripande ledningen var försiktiga i trafiken det har sett hittills i juli, vilket kan komma som lite av en besvikelse för investerarna", skrev analytiker Tushar Mohata och Alpa Aggarwal.utfärdar Singapore sade i sin preliminära resultat arkiverat på torsdagen till Singapore Exchange att det hade beslutat att inte förklara en första halvåret utdelning, på grund av att "den pågående svårighetsgrad och osäkerhet om effekterna av Covid-19 pandemi på koncernens ekonomiska resultat och på Singapore och den globala ekonomin" e-post luckan våren ersättning.
P Morgan Securities (Asien och Oceanien) Ltd beskrev utdelning beslut som "en besvikelse men absolut förståeligt".ut pm: et från analytiker DS Kim, Derek Choi och Jeremy Ett hänvisas till företagets ledning som nämner en "avsikt att förklara en slutlig utdelning för helåret 2020, om nödvändigt ut av den balanserade vinsten" om omständigheterna tillät det.t tidpunkten för pantsättningen, i April förra året – vilket sammanfaller med förlängning av företagets Singapore gaming rättigheter fram till år 2030 – Genting Singapore hade nämnt ett möjligt slutdatum för 2025 för expansion projekt.ut i sin torsdagen lämna in den konstaterade: "tidslinjen i projektet kommer dock att påverkas på grund av design-förändringar som krävs av säkerhet management-åtgärder och störningar i byggbranschen och global supply chain som orsakas av pandemin.".