most-read

hur man spelar poker dice

Det självklara målet för raid, på vad som beskrivs som en "gratis-tal inriktade företag", är än så länge oklart. PeRiQuito (PRQ) betalades ett besök av polisen vid sin bas i Stockholm på måndag och under razzian de fyra servrar beslagtogs, alla till synes på måfå hur man spelar poker dice. Olika myndigheter har haft Pirate Bay i sin siktkorset för lite tid, anklagar sajten för att uppmuntra människor att engagera sig i brott mot upphovsrätten när du spelar spelautomater på kasinot. Det är tydligen inte kopplad till polisen raid och Viborg medgav även att han inte är säker på vilka servrar polisen faktiskt i beslag, även om avbrottet kan påstå något annat.

Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre. Att så är fallet det börjar varningsklockorna ringer om OSS har något att göra med den senaste anfall.

Det är troligt att polisen är ute efter att ta vara på information om de ovan nämnda platserna och i fallet med Wikileaks och det kan gälla de fall mot grundaren Julian Assange. Det är här det bör påpekas utlämning motivera sökt efter Pirate Bay-grundaren Gottfrid Svartholm Warg bara förra månaden gör detta fall påfallande lik MegaUpload, och TVShack.com sajten drivs av Richard O'Dwyer. Under sin smekmånad, som varat under en viss tid, Pirate Bay var värd cirka 30 miljoner användare och i den meningen kan man se varför fbi kommer efter platsen poker 45 mannen sng strategi. Företagets ägare Mikael Viborg berättade svenska nyhetssajten Nyheter24 nyheter och det som hände på samma gång som en "teknisk fråga" made PRQ: s egen webbplats och Pirate Bay uppleva ett strömavbrott poker 5 kart dobierany zasady.