latest-news

slot house of fun gratis mynt

Den globala räckvidden av världens största gaming-teknik event, IS London (5-7 februari 2019, ExCeL London, STORBRITANNIEN), har förebådats av ledande digital marknadsföring Digital Bränsle Marknadsföring som företaget förbereder sig på att göra sin debut som utställare under 2019. Byrån, som har kontor i STORBRITANNIEN, Australien och USA, är angelägna om att anamma den växande spänningen i vadslagning på sport i Nordamerika genom att välkomna evenemangets olika internationella deltagare till sin egen coffee house på ISEN London showfloor.
Kommentera sitt beslut att göra övergången från besökare och utställare i och med 2019, Toby Oddy, grundare och VD för den Digitala Bränsle Grupp, förklarade: "Vårt team har deltagit sedan den allra första ISEN London, efter att ha gått över från operatören till myndigheten, så som vårt varumärke växer detta var nästa steg slot house of fun gratis mynt. Spänningen kring OSS sports betting marknaden öppnas upp var en viktig drivkraft för oss att registrera dig som utställare och vi är också särskilt angeläget att se hur AI antas i hela sektorn." Grundades 2013 av Oddy, tidigare på Ladbrokes, Korall och Herrgård, byrån har expanderat till nya sektorer och på alla reglerade marknader med en samlad fokus på den växande iGaming marknaden på årets mässa. Diskutera deras växande fokus inom industrin, Oddy sade: "enkelt Uttryckt, vi är experter på att leverera kostnadseffektiva ny kund förvärv tillsammans med branschens ledande användare lagring för betting och gaming varumärken. Vi tror verkligen inga andra digitala byrån har djup iGaming erfarenhet som våra globala team har i alla funktioner marknadsföring." Den bredare Digital Bränsle som Koncernen erbjuder en rad olika tjänster inom Marknadsföring – strategisk ledning och kanal utförandet av tjänster för vadslagning och iGaming märken, Prestanda – ett nätverk av dotterbolag, mobile partner och ägs online tillgångar, plus Intelligens – AI driven teknik stack leverera skalbara insikter och marketing automation. Visa upp dessa på IS London, hävdar företaget att det kommer att ge ett roligt, välkomnande atmosfär för att göra affärer på via deras skräddarsydda coffee house i Monter S2-100 slot house of fun samla gratis mynt. "Som första gången som utställare på IS London vi kommer att ser fram emot att träffa gamla och nya ansikten samtidigt som delar ut barista gjort kaffe till alla som vill komma över för en pratstund," Oddy läggas till.
ICE London 2018 utvalda 589 utställare dras från 65 länder. Det unika antalet besökare som deltog i evenemanget var föremål för en oberoende revision som en post 33,536, en 11-procentig ökning på 2017 och ett landmärke som utgjorde händelsen är sjunde året i rad av tillväxt blackjack 21 blackjackist apk mod. För mer information om IS London 2019 och för att registrera dig, besök: icelondon.uk.com Media Förfrågningar: Dan Sten – [email protected] +44 (0)20 7384 8121 Chris Jones – [email protected] +44 1273 699 900 Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre blackjack 21 app promo code.