text

poker turnering lloret del mar

Med bara sex dagar innan säsongen av the witch och Halloween firandet påbörjas, svenska utvecklaren NetEnt har hoppat på tåget och släppt spåret Wolf ' s Bane.Även om det, som har påpekats av angelägna eyed slot spelare, Wolf 's Bane är egentligen inte nya om du tittar under ytan, med slot att vara en klon av NetEnt' s Wild Vilda Västern slot machine poker turnering lloret del mar. Det är inte ovanligt för slot spel-utvecklare att använda samma motor när du släpper en ny slot titlar, verkligen bara titta på antalet slot spel från Microgaming som använder Thunderstruck 2 spel som motorn till exempel poker turnering live paris. Wolf ' s Bane slot från NetEnt har lämnats superb grafik och ljud, samtidigt som man använder deras beprövade och test 5 v, 3-hjuls, 10-linjers motor live poker turnering lyon. Med inställningen av slot vara i en härjade 18th century by.

NetEnt har ställt in den scenen ganska vackert. Innehåller en gratis spins bonus rundan samt en pick och klicka på bonus som kan uppnås, Wolf ' s Bane har maximalt 500 x insatsen vinna tillgängliga för spelare för att försöka slå handledning casino kase o letra. En låg varians slot maskin, vilket innebär att spelare kan få mer spel tid från sin bankrulle, med den nackdelen att de stora vinsterna är mindre troligt, Wolf 's Bane har en RTP av 96.74% Är den andra slot som har släppts den här veckan i tid för Halloween, följande höger bakom Microgaming är En Mörk, NetEnt är hoppfull om att minst bara för denna vecka, Wolf' s Bane kommer att få intresse från spelarna tuto figur patin en roulette.

Visst detta är fallet så långt som Bryan Upton, NetEnt är Chef för Spel är berörda, som kommenterade: "The Wolf' s Bane är en vackert designad slot som kommer att göra ditt hår att stå på ända." "Det är starten varit att sammanfalla med Halloween men det är ett spel med ett klassiskt tema som vi räknar med att ha stor livslängd och för många människor tack vare beprövad mekanik spel.".