archive

i blackjack vad är försäkring

Grekland-baserade jätte OPAP har aviserat en imponerande 64% klättra i nettovinst under juli-September, främst driven av lanseringen av video lotteri terminaler i blackjack vad är försäkring.

Betting företag postat nettovinst på $för 56,6 mkr under tredje kvartalet, ökar kraftigt från $34 inspelade under samma period förra året i blackjack. OPAP är Europas fjärde största betting företag, och erbjuder sportspel och lotterier i mer än 5.700 butiker runt om i Grekland och Cypern via intäktsdelning agenter. Företaget sade att detta framgångsrikt kvartal var på grund av återföring av rättsprocesser avsättningar, förbättra Q3 vinst med nästan $18 vilket är ett ess. Dessutom OPAP anges sin nuvarande 5,297 video lotteri terminaler var en viktig faktor för att stimulera kvartalsresultat i blackjack. Med detta stora antal terminaler, grekiska jätte kunde spela in en 12% vandra i bruttointäkter, till $421 mkr i tredje kvartalet 2017 vilket anses vara en mjuk 14. Den näst sista finansiell uppdatering av året kommer kort efter att parlamentet i Grekland antagit en ny lag för att begränsa antalet vadslagning terminal med syftet att minska allmänhetens exponering för spel vad är den största poker turnering.

Ny lagstiftning skulle minska antalet video lotteri terminaler är tillåtet i det land av 10.000, men OPAP har sagt att det förväntar sig ingen ytterligare påverkan från den nya lagen. Tillbaka på 2012, OPAP var igång som ett aktiebolag och regeringen utökat sitt monopol genom att bevilja rätt att leda nuvarande 35,000 video lotteri terminaler till 2022 vilken är den största jackpott som någonsin vunnits på ett casino.
Denna plan blev senare godkänd av Eu-Kommissionen vad är den största poker webbplats. Senare under 2013, på grund av regelverk bolaget var helt privatiseras och med denna nya lag, OPAP har förlängt sin licens med åtta år..