latest-news

vad är en push i spel

Wyoming Pari-Mutuel Kommissionen (PMC) har stängt ner alla historiska race-terminaler i staten efter Attorney General Peter K. Michael avgett ett yttrande i förra veckan som sa att spelen är parimutuel, men bonus rundor på slot-maskiner som inte är som de resultaten bestämdes, "av händelser som är icke-parimutuel i naturen och baseras på totalt chans." Förbudet trädde i kraft söndag och idag PMC har avböjt att häva förbudet så att maskiner på barer och off-track betting webbplatser som kommer att förbli i mörker nu.
Wyoming Nedgångar var en väsentlig deltagare för att de maskiner som spelar in när de var legaliserade av Wyoming mandatperiod går ut 2013 och vinning får företaget att anställa en betydande arbetskraft och göda plånböcker på sin live-banan. Flytten att stänga av den Historiska Horse Race industrin kan stoppa flödet av miljontals skattepengar och hotar live racing i den stat som såg ett stort uppsving efter de maskiner som var godkända. Närliggande Idaho förlorade spel med ett statligt beslut i Högsta Domstolen förra månaden som sade guvernören underlåtit att agera i tid för att lägga in veto mot lagstiftning som förbjuder dem vad är en push i spel. Statens enda kommersiella banan har sagt att det kommer att sannolikt att tvingas upphöra med live uppfyller utan extra inkomst från maskinerna. Texas ryttare också förlorat möjligheten att erbjuda spel i augusti när lagstiftare skära ned anslagen till Texas Racing Kommissionen eftersom kommissionärerna röstade för att behålla regler på plats som tillåter dem telecharger pmu poker häll mac.
Det är stämningar och andra åtgärder mot maskiner i nästan alla uppger att de är tillgängliga med motståndare kalla dem "skickligt förklädd slots" telecharger live holdem poker pro. De kan också vara den enda potentiella saving grace av häst spår utanför de stora insatser raser, som hästkapplöpning har fallit från tjänsten med en spridning av stammar och lotteri-kasinon som finns i större antal telecharger jeux texas holdem poker. Wyoming Nedgångar hade bett PMC för att hålla spelen live medan justeringar kan göras för att det skulle bringa dem i överensstämmelse och uttryckt bestörtning över att samma kommissionen som bestäms de var lagliga hade nu bestämt sig för var de inte. Den Verkställande Direktören i Wyoming Pari-Mutuel Kommissionen berättade ESPN i augusti förra året, "När lagstiftningen kom till för att möjliggöra Historiska Häst Racing, det fanns tre huvudsakliga mål – att stärka plånböcker, generera medel för Wyoming Avel och skapa en ny inkomstkälla för Kommunerna, säger Charles Moore, "Vi är mycket glada att vi når och överskrider alla tre av dessa mål.".