game-news

telecharger live holdem poker pro

Roll up match fixeringsmedel för har du chans på en livstid. Ett Eu-land enligt uppgift har inga bestämmelser om åtal av din verksamhet som står under deras lag telecharger live holdem poker pro. En talesman för den bulgariska chefsåklagare rapporterar just detta och det kommer bara dagar efter FIFA beskrivs en världsomspännande tillslag på praktiken med hårda straff att sätta på plats.

Fokus nyhetsbyrå rapporterar att enligt taleskvinna Steliyana Kozhuharova, i den bulgariska strafflagstiftningen, uppgjorda matcher är inte ett brott telecharger jeux texas holdem poker. Det hände under en genomgång i förhållande till en senare polisinsats mot ett nätverk av illegala online bookmakers i landet blackjack mulligan and blackjack lanza.
"Ingen match-fastställande av avgifter som kan tryckas in i Bulgarien, eftersom det inte är ett sådant brott blackjack mountain marietta ga history. Det kan kopplas till bedrägeri eller penningtvätt, och detta är andra brott, men uppgjorda matcher är inte ett brott i Bulgarien," sade hon, att tala på vägnar av landets chefsåklagare Boris Velchev blackjack mountain oklahoma frank hopkins. Tala på samma nyheter briefing, åklagare i Högsta Cassation Åklagarmyndigheten Nikolay Georgiev, sade att ett lagförslag som hade varit fram till 31 Mars som skulle göra match eller spel om fastställande av ett brott blackjack mountain oklahoma wild mustangs.

En arbetsgrupp bestående av bulgarisk Fotboll Unionen, inrikesministeriet, Gambling Commission och Åklagarmyndigheten diskuterar frågan om fastställande och söka lösningar. Det faktum att ett Eu-land är att öppet redovisa detta vara fallet kommer att vara dåliga nyheter för sport myndigheter som vill utrota uppgjorda matcher.Östra Europa har ofta nämnts som ett område som lider av fastställande och med något kriminellt system på plats i Bulgarien är det knappast förvånande att uppgjorda matcher har varit förhärskande i den här delen av världen. Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre.