news

skvaller slots gratis bonuskoder

Full Tilt Poker moderbolaget Pocket Kings har följt upp ett antal arbetstillfällen genom att släppa ett uttalande som tyder på att den föreslagna investerare har fallit i glömska skvaller slots gratis bonuskoder.
Pressmeddelande sägs, "On August 16, Irländska baserade Pocket Kings Ltd., helt testamentsexekutor för Full Tilt Poker moniker, konstaterade exklusivitet period av förhandlingar med deras nuvarande och potentiella investerare." Innan du lägger till, "Medan Pocket Kings Ltd.planer på att fortsätta diskussionerna med sin nuvarande investor och företaget har nu inlett förhandlingar med ytterligare potentiella investerare för att slutföra försäljning/partnerskap för Full Tilt Pokers varumärke och sina tillgångar." Vad Pocket Kings är nu säger är att de företag som en gång var slagna för bolaget, eller vissa delar av den, har tappat intresset för kommer inte att vara med verksamhet i sina händer. Gör dröjsmål ges till dem av Alderney Gambling Control Commission (AGCC) ser allt mer onödiga.

Det gör också att presentera en möjlighet att de nya investerarna är ute efter kommer att innebära en ytterligare utvidgning till datumet för förhandlingen – förbi den nuvarande planerade datumet den 15 September skvaller slots casino no deposit bonus. I termer av deras kunder, den versionen innehåller en ursäkt för "brist i kommunikationen" över de senaste månaderna. Ursäkt.. dragon spin slot machine platser. "det har brottats med oväntade och komplexa juridiska och ekonomiska frågor som härrör från Black Friday och dess efterdyningar.
Dessutom har företaget haft för att vara upplyst om att avslöja framsteg i förhandlingar med potentiella investerare, eftersom det är ofta ett krav på strikt sekretess." Från ljudet av saker om det finns några nya förhandlingar kommer det att vara mycket osannolikt att de inte berättar för någon om det. Kan bara hoppas för en läcka!Mer oroande faktum att komma ut ur detta pressmeddelande är att det inte ser ut som om spelarna kommer att få sina pengar någon gång snart dragon spin slot machine hur man vinner. Det kommer efter ännu en grupptalan var in mot online poker verksamhet och detta kommer att rulla på ännu en tid dragon spin slot maskin till salu. Få de senaste gambling nyheterna från Calvin Ayre dragon spin slot gratis online golden nugget.